Beställ e-cigg från Cigoteket

Vill du börja leva mer hälsosamt och skippa rökningen? Du kanske tycker att det är svårt att sluta röka, men så behöver det inte vara, och du behöver inte sluta röka helt för att bli hälsosammare. Om du går in på Cigoteket kommer du att hitta e-cigaretter till bra priser. En e-cigg är betydligt hälsosammare än en vanlig cigarett. Detta är på grund av att de inte innehåller alla gifter som en cigarett innehåller. Därför är du mycket nyttigare när du röker e-cigg även om du inte planerar att sluta röka. En e-cigg från Cigoteket innehåller fortfarande den typ och den mängd av nikotin som du vill att den ska innehålla.

Faktum är att du själv kan bestämma nikotinnivån i dina e-cigg och därav kan du även trappa ned om det är det som du önskar att göra. Annars kan du fortsätta röka resten av livet med ett betydligt godare samvete.

Bara fördelar el cigg.

Du kan beställa ett startpaket från Cigoteket. De tillhandahåller även med dubbelt startpaket. Ett dubbelt startpaket innehåller 2 komplettera enheter, 1 usb och laddare av din e-cigg samt 10 ml vätska med den smak som du vill att det ska innehålla. Det finns många olika smaker till e-cigg som du hittar på Cigoteket. Dessa kan smaka allt från jordgubb till bärmix, vanilj och lakrits eller vanlig tobak om du så föredrar. Det är lätt att använda dig av en e-cigg och det är billigare att röka e-cigg än vanligare cigaretter. Därför är du även snäll mot din plånbok.

Du behöver inte heller längre ha dåligt samvete för att den passiva rökningen skadar andra. Ångan som kommer ut ur din e-cigg från Cigoteket löses snabbt upp och är inte farlig att andas in för dina medmänniskor. Du kommer inte heller längre att ha en äcklig doft från cigaretten som sätter sig i kläderna.