Lättillgängliga rörarbeten Uppsala

Om man söker på nätet hittar man 94 företag som är rörmokare i Uppsala. Detta är en hänvisning från gula sidorna som ger telefonnummer och adresser till de sökta företagen. Dessa företag är lokaliserade i eller omkring Uppsala och utför alla rörarbeten i Uppsala. Man kan kontakta dem alla på de angivna telefonnumren som specificerats på listan.

Söker man istället i industriregistret får man även länkar till de olika företagen så att man därigenom kommer till de olika företagens hemsidor. Sökkriteriet ger där 56 olika träffar som specificerar flera rörmokare i Uppsala. Samma sökning ger även en lista som finns tillgänglig hos Eniro och hos Hitta. Många av företagen har välutbildad personal och jourtid, så att man kan nå dem dygnet runt vid akuta problem.

Vad får man hjälp med om man anlitar rörmokare i Uppsala?

De flesta företag utför alla typer av rör-installationer. Detta kan gälla både nyproduktioner, ombyggnationer och service av befintliga rör. Många av rörmokarna går att nå per telefon dygnet runt, eftersom det kan gälla en rör-läcka som man vill få åtgärdad utanför kontorstid. Gäller det stopp i avloppen, måste man dock vänta och kontakta dem på dagtid, eftersom detta fel inte är av akut art.

Vid en läcka på ett rör, är det viktigt att snabbt ta kontakt med en rörmokare så att inte vattenskador uppkommer. Skulle ändå olyckan vara framme, kan man kontakta sitt försäkringsbolag för att få ersättning för skadan. De kan då även ge ersättning om man måste få en evakueringsbostad under den tid då rörmokaren renoverar rören eller vattenskadan. Främst gäller detta bostadsrättsinnehavare som annars måste stå för kostnaden själv.