Korsetten, förlegat eller modernt?

De flesta människor idag har någon slags relation till korsetten, oavsett vilken typ det än är brukar man ha någon slags åsikt om detta kontroversiella plagg som nu har funnits i århundraden. Förr var menad att skapa en kvinnlig figur och göra så att man hade en silhuett som idag ses som omänsklig eftersom att man drog åt så hårt runt midjan att inälvorna tog skada och unga flickor och kvinnor svimmade och dog utav smärtor och besvär, det är en typ av korsett. Att köpakorsett online är mycket smidigt och det är det sätt jag absolut rekommenderar om du är ute efter en läcker korsett.

Sen finns det den som man bär idag på grund av fysiska besvär eller skador, antingen om man har problem eller smärtor i ryggen för att stödja överkroppen eller andra saker som kan hjälpas med en korsett, men den finns enbart i medicinskt syfte för att man ska slippa besvär.

Men den korsett som de flesta tänker på är den som man bär i dagens samhälle, det sexiga åtsmitande plagget som används för att framhäva sin kvinnlighet så mycket som det bara går, antingen som ett plagg man kan bära till ett par tajta jeans eller en kjol om man ska gå ut och dansa eller festa med vänner. Eller varför inte komplettera sin underklädesgarderob med denna sexiga attiralj. Eftersom det faktiskt är enbart upp till dig vad du ska bära så ska man ibland stänga öronen när det kommer till fördomar och åsikter om vad man kan ha på sig för kläder och inte, så länge du själv trivs är det okej.

Är du nu ute efter någon av dessa korsetter så finns det otroligt många sidor på internet där man säljer dessa, du kan nästan alltid hitta guider om vilken storlek det är du behöver sen kan du bara sitta hemma i din lugna vrå och välja och vraka bland alla de modeller, mönster och färger som finns.